Гласувайте за нас

Вход за потребители

Share

 

Консулт Груп ООД по договор води счетоводството на ЕТ"Рими-Иван Йорданов" от две години. Благодарение на взаимоотношенията, които изградихме днес сме убедени, че изрядното счетоводство е неделима част от престижа на всяко предприятие. Убедени сме също така, че счетоводното обслужване, което получаваме е нещо повече от представата само за коректно отразяване на документацията. В тази връзка сме получавали консултации и по въпроси свързани с организацията и управлението на фирмата. За резултатите от нашето сътрудничество говори утвърдения ни имидж на пазара. Благодарение на квалифицираната помощ, която получаваме успяхме да очертаем нова визия за бъдещето на нашата фирма и взаимоотношенията с нашите бъдещи партньори.
Коректността изисква да отбележим, че специалистите на Консулт Груп ООД винаги се стремят да спазват определени професионални стандарти, взискателни са към нас, особено към спазване на определените от законите изисквания. В същото време винаги са съпричастни към интересите на своите клиенти и работят за техния успех.
Ето защо изразяваме нашето удовлетворение от досегашната ни съвместна работа с Консулт Груп ООД и се надяваме за в бъдеще да разширяваме нашето сътрудничество.


 Иван Йорданов - президент на ЕТ"Рими-Иван Йорданов"

 

Welburg