Гласувайте за нас

Вход за потребители

Share

КариериКонсулт Груп ООД
, като консултантска фирма се стреми да установи стила на работа и системата на поощрение, характерни за проспериращите фирми.

Нашите усилия са да бъдем близо до своите клиенти и прилагайки индивидуален подход 
да им предложим комплексно фирмено обслужване, в това число пълно счетоводно приключване на дейността им, при гарантирано качество на извършваните услуги. Свободни позиции:

 

Специалист за длъжността „отчетник счетоводство”. 

Ние високо ценим и поощряваме личния ангажимент, отдадеността и поемането на отговорност.

Вие може да станете част от нашия екип, ако отговаряте на нашите изисквания и притежавате:

•  образование и специалност изискваща се за съответната длъжност;
•  желание и способност за работа в екип;
•  лоялност и високо чувство на отговорност;
•  възприемчивост към новостите;
•  бърза и адекватна реакция на възникващи проблеми;
•  умение за общуване и поддържане на контакти;


Започналите работа при нас имат възможност за професионално израстване и развитие, съответстващо на мащаба на нашата дейност, индивидуално заплащане, обвързано с конкретните резултати.

Ако желаете да кандидатствате за работа, изпратете подробна автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адреса на Консулт Груп ООД.

Информираме Ви, че Консулт Груп ООД е регистрирано като администратор на лични данни пред Комисията за защита на лични данни под идентификационен № 0019160. Част от данните, които доброволно предоставяте, са лични данни и попадат под специален режим на защита по смисъла на ЗЗЛД.

Предоставените от Вас лични данни ще бъдат обработвани за целите на осъществяване на подбор, както и за реализиране на законните интереси на администратора на лични данни във връзка с евентуално бъдещо сключване на трудов договор. Консулт Груп ООД поема зaдължение да обработва, използва и съхранява личните Ви данни, като гарантира опазването им в тайна от трети лица. Информираме Ви и Вие се съгласявате, че Консулт Груп ООД може да предостави личните Ви данни на трети лица при пълно спазване на ЗЗЛД, когато това е необходимо за реализиране на подбора. Вие имате право на достъп и право на коригиране на Вашите лични данни, имате право да възразявате срещу обработването, разкриването или използването на Вашите лични данни за целите на директния маркетинг, както и правото да бъдете уведомени преди първото разкриване на личните Ви данни за тази цел.

Welburg